Все вирішили по-мирному: Анна Трінчер повідомила про деталі шлюбного контракту з Волошиним (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська артистка та блогерка Анна Трінчер, яка нещодавно розповіла, як пережила розлучення із Олександром Волошиним, розсекретила, як проходить поділ їхнього майна. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, Аня та Олександр, перед тим як одружитися, уклали шлюбний контракт. Відтак, питання щодо поділу спільного майна не є складним для екс-подружжя. Трінчер повідомила, що мала з Волошиним партнерські стосунки і у їхньому контракті написано, що все, що мала дівчина, залишиться у її власності, і все, чим володів Волошин залишиться у нього.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, в інтерв'ю Маші Єфросиніній Анна заявила, що в неї немає жодних претензій до Саші. У нього так само.

Тобто під час підписання договору про розлучення ми просто ставимо галочку, що ми не маємо жодних майнових претензій одне до одного. Наприклад, Саша подарував мені машину і ця машина на мені. Тобто вона залишається мені. Його машини на ньому, тобто вони його. Спільне майно ми ще не нажили,

- констатувала Трінчер.

Все вирішили по-мирному: Анна Трінчер повідомила про деталі шлюбного контракту з Волошиним (ВІДЕО) - фото №1

Однак, Трінчер все-таки зауважил, що  є один маленький недолік у їхньому шлюбному контракті. Вона сказала:

Контракт можна складати, як ти хочеш. Я казала Саші, що я не хочу так багато працювати і я б хотіла, щоб більшу частину мого життя ти утримував. Тобто я буду заробляти, в мене завжди буде свій капітал, але я не хочу, наприклад, робити багато реклами, або я хочу відмовлятися від концертів, коли у мене нема настрою. Або поїхати, умовно, на Балі і не думати ні про що. Так от в цей же момент я ж не дозаробляю свої гроші, а за шлюбним контрактом ми, наприклад, розлучаємося і в мене немає нічого, бо я в цей час "сьорфила на Балі.

І порадила, що жінці під час укладання шлюбного контракту варто продумати і цей момент: "Наприклад, його майно ви ділите, умовно",

- підсумувала Аня.

Все вирішили по-мирному: Анна Трінчер повідомила про деталі шлюбного контракту з Волошиним (ВІДЕО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Олександр Волошин відповів фоловерам, які вважають їх з Трінчер шлюб хайпом. Хлопець засмучений такими коментарями.