"Всі живі, здорові": Тарас Тополя з "Антитіл" розповів, як потрапив у ДТП

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

5 грудня в Україні відзначили День волонтера. Багато зірок вітало простих українців з цим святом та дякувало кожному, хто чим може, допомагає військовим у війні проти російського окупанта. Усіх причетних також привітав український колектив "Антитіла". Подробиці - в нашому матеріалі.

Соліст гурту та музиканти на офіційній сторінці в Instagram поділилася своєю історією волонтерської діяльності. У повідомленні йдеться що від 2014 року "Антитіла" допомагають українським військовим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, колектив забезпечує наших захисників речами першої необхідності на передовій. Отож, у повідомленні йдеться:

Волонтерство від 2014 року є невід'ємною частиною як життя гурту "Антитіла", так і нашої творчості. Сьогодні наша справа продовжується в діяльності нашого благодійного фонду і забезпеченням військового фронту життєво необхідними речами. Усі наші ресурси в тилу та на передовій спрямовані лише на одне – ворог має бути знищений.

Окрім того, артисти розповсюдили серію знімків, на яких видно перевернуте авто та виконавця Тараса Тополю із розбитою головою. Вони пояснили:

Під час волонтерських поїздок траплялося різне — обстріли, аварії в тому числі. Не про все розповідалося чи показувалося. Всі живі, здорові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Тарас Тополя зворушив п ророчим віршем про перемогу України.  У кадрі артист з'явився в зеленій вишиванці та прочитав вірш, який написав до державного свята.