"Ні в чому собі не відмовляю!": Анна Трінчер зізналася, як відновлює сили після виснажливих гастролей

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярна українська актриса, співачка та блогерка Анна Трінчер, яка напередодні завітала на інтерв'ю до Маші Єфросиніної і змушена була виправдовуватися за дорогі покупки під час війни, розповіла, що концерти та життя напоказ забирають у неї дуже багато сил. Каже: залюбки б відклала телефон подалі і просто відпочила від усього цього, проте не може собі такого дозволити.

Концерти, фотосесії, інтервʼю, спілкування з публікою та проведення практично усього вільного часу в соцмережах – таким насправді є життя Анни Трінчер. І, попри те, що часом все це надзвичайно її втомлює, зірка мусить лишатися на зв'язку з аудиторією, адже сторінка в Instagram – це теж її робота. Як Трінчер вдається триматися у такому шаленому темпі життя, вона зізналася у перерві між зйомками Improv Live Show, що виходить на Новому каналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
"Ні в чому собі не відмовляю!": Анна Трінчер зізналася, як відновлює сили після виснажливих гастролей - фото №1

Блогерка розповіла про головні свої ритуали, яких дотримується, повернувшись після виступу додому:

Концерти наповнюють мене. В цей час відбувається обмін енергією з моїми слухачами: вони дарують новий заряд, а я намагаюся віддати їм всю творчу себе. Це крутий метч, який потребує багато роботи й сил. Однак після відновлення я готова знову підкорювати музичну індустрію.

Коли повертаюсь до Києва, одразу йду на масаж до своєї улюбленої майстрині. Це для мене найкращий варіант відновлення після поїздок. Також обожнюю плавати в басейні чи приймати ванну. Потім я роблю все, що захочу, і на що зазвичай немає часу або можливості в повсякденному житті. Приміром, їм у "Макдональдсі" чи купую щось солоденьке. Ні в чому собі не відмовляю!

"Ні в чому собі не відмовляю!": Анна Трінчер зізналася, як відновлює сили після виснажливих гастролей - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що 28 листопада Анна Трінчер та Олександр Волошин офіційно оголосили про розлучення. Пізніше зірка зізналася, що у них із колишнім чоловіком був укладений шлюбний контракт, тому з поділом майна проблем бути не повинно. А ще співачка відверто зізнається, що після розставання "нарешті стала на свій шлях", хоч це і була для неї "маленька смерть".