Анна Трінчер та Олександр Волошин нарешті публічно оголосили про розлучення

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Співачка Анна Трінчер і блогер Олександр Волошин перестали спростовувати плітки про своє розлучення і нарешті розповіли правду. Пара зізналася, що розійшлася, та розкрила причини рішення розірвати шлюб. Більше подробиць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Сьогодні на YouTube вийшло відверте відео під назвою "Ми розлучаємось!", в якому Анна Трінчер та Олександр Волошин щиро обговорюють свої стосунки. Саме в ньому вони вперше оголосили про своє розлучення. Аби уникнути скандалів та чуток, пара вирішила записати відверту розмову про шлюбний період, розібратися в почуттях одне одного та обговорити питання, що залишилися без відповіді, перед остаточним розлученням. Варто зазначити, що їх розмова вийшла вкрай емоційною, тому експодружжя не стримало сліз, обговорюючи свій розрив.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак чуток парі уникнути все ж не вдалося, адже ще понад місяць тому блогер Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про розлучення Анни та Олександра. Варто зазначити, що після того пара спростовувала такі чутки й удавала, ніби вони продовжують свої романтичні стосунки.

Ми дорослі люди і так буває. Головне, щоб кожен був щасливий, а разом чи ні – неважливо. Сподіваюся, ви будете згадувати "нас" із усмішкою, як ми одне одного. Так буде краще для нас, все добре, не переживайте. Ми дорослі люди і так буває,

— прокоментувала Анна Трінчер новину про розлучення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Олександр Волошин зареєструвався у Тіндері . Це сталося на фоні чуток про його розлучення з Анною Трінчер, проте сам блогер намагався виправдати це тим, що нібито поспорив з іншою блогеркою .