Прибрав вік та недоліки: У Мережі обговорюють зовнішність Могилевської після використання макіяжу (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська виконавиця Наталія Могилевська потішила своїх фоловерів показовим відео, на якому продемонструвала, як вдало підібраний макіяж, може кардинально змінити її зовнішність. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідний ролик співачка розповсюдила на офіційній сторінці в Instagram. Як бачимо, на ньому співачка позує разом із зірковим візажистом Єгором Андрюшиним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зауважимо, що відео супроводжується композицією Могилевської "Я повертаюсь".  Отож, на початку ми бачимо Наталію без макіяжу, потім, ближче до кінця, артистка в буквальному сенсі змінилася до невпізнаваності через макіяж, який їй зробив Єгор.

До чи після? Пишіть коментарі, як подобається більше. Я завжди готова знайомитися з молодими спеціалістами, завжди готова до колаборацій. Єгоре, рада знайомству. Ти дуже талановита людина і прекрасний художник,

- похвалила Андрюшина Могилевська.

Поціновувачі таланту Могилевської не могли оминути її пост та доволі конкретно відповіли на запитання артистки. Вони пишуть:

  • І до і після. Ви дуже гарна жінка.

  • Такі класні.

  • Візажист молодець, талановитий, прибрав вік та недоліки.

Прибрав вік та недоліки: У Мережі обговорюють зовнішність Могилевської після використання макіяжу (ВІДЕО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Наталія Могилевська зачарувала новим святковим треком.  Прем'єра "Давай зустрінемо Різдво Вдома" відбулася 6 грудня.