"Така любов була...": Надю Дорофєєву жорстко підкололи у прямому ефірі через її розлучення з Дантесом (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка випустила пісню-відповідь хейтерам , зізналася, чи підтримує спілкування з колишнім чоловіком. У прямому ефірі її запитали про Володимира Дантеса, про розставання з яким вона оголосила навесні 2022 року. Як на це відреагувала співачка - розповідаємо на HOCHU.ua!

У день прем'єри пісні "Хай пишуть" Надя Дорофєєва прийшла в ефір телевізійної програми "Сніданок з 1+1". Однак ведучі хотіли обговорити з артисткою не тільки її нинішню творчість, а і її минуле.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, Руслан Сенічкін поцікавився, чи слідкує Надя Дорофєєва за життям і творчістю свого колишнього продюсера Потапа, і як вона сприймає хейт, який завалився на чоловіка після початку повномасштабної війни в Україні. Артистка наголосила, рідко спілкується з Потапом, але, її турбує те, наскільки сильно впала його репутація за останні роки.

Щодо співчуття - мені завжди боляче, коли комусь важко. Навіть якщо людина це не показує.
Спілкувалися з ним досить давно. Іноді він може щось там, якусь пісню скинути. І я йому теж,

- зізналася співачка.

Однак одразу після цього послідувало зовсім несподіване запитання для Наді Дорофєєвої. У прямому ефірі, присвяченому її новій пісні, ведучий поцікавився, чи давно вона спілкувалася з Вовою Дантесом. З реакції артистки видно, що до такого повороту подій вона була зовсім не готова, тому постаралася уникнути відповіді.

Така любов, така любов була...

—  підсумував ведучий.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Надя Дорофєєва і Міша Кацурін покинули Київ заради романтичного відпочинку . Співачка показала, куди попрямувала з коханим і як вони провели час наодинці.