"Для мого тата мене не існує": дружина Віктора Павліка заявила, що найрідніша людина подала на неї до суду

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дружина відомого українського співака Віктора Павліка блогерка Катерина Реп'яхова, яка розповіла, як познайомилася з коханим, зізналася, що давно поставила хрест на спілкуванні з рідним батьком. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відверте зізнання щодо стосунків з батьком потрапило на широкий загал доволі випадково. Зокрема, фоловери Реп'яхової запитали у неї, чому вона не показує свого тата та чи проводить він час зі своїм онуком.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
"Для мого тата мене не існує": дружина Віктора Павліка, що найрідніша людина подала на неї до суду - фото №1

Відповідаючи на такі коментарі, Катерина не втрималася і розповіла всю драматичну історію з родинного життя. Вона зізналася:

Тато ніколи не бачив Мішу і навіть не привітав з народженням сина. Хоча він мене в дитинстві дуже любив і вмовляв маму народити йому третю дитину. Для мого тата мене більше не існує, я не знаю чому. Не запитуйте. Якби я знала, я б відповіла.

"Для мого тата мене не існує": дружина Віктора Павліка, що найрідніша людина подала на неї до суду - фото №2

Окрім того, Реп'яхова зізналася, що останнім часом спілкувалася з батьком лише обговорюючи судові процеси, які відбуваються між ними. Відомо, що чоловік подав на свою доньку до суду і програв справу. Зазначимо що батько та донька почали судитися через те, що перший хотів відсудити у другої квартиру. Причина такого рішення чоловіка полягала в тому, що його родина, яка мала спільне деревообробне виробництво залишилася без грошей.

"Для мого тата мене не існує": дружина Віктора Павліка, що найрідніша людина подала на неї до суду - фото №3

Він мене з цим привітав. Але я його пробачила. Чесно. І завжди прийду на допомогу, якщо треба буде,

- додала Катерина.

"Для мого тата мене не існує": дружина Віктора Павліка, що найрідніша людина подала на неї до суду - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Реп'яхова розповіла, чому вийшла заміж за Павліка. Дівчина каже, що вони були потрібні один одному.