Співачка Julia Belei несподівано відмовилась від участі у Нацвідборі на Євробачення: відома причина

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Організатори Нацвідбору оголосили повний список учасників, які можуть представити Україну на Євробаченні-2024, однак у лонглисті не виявилося однієї з раніше заявлених співачок. Виявилося, що напередодні артистка Julia Belei відмовилася від участі. Чому вона прийняла таке рішення - розповідаємо на HOCHU.ua!

Конкурсанти Нацвідбору вже представили свої пісні, але, композиції Юлії серед них не виявилося. Як пізніше стало відомо, дівчина зняла свою кандидатуру і прийняла рішення не брати участь у глядацькому голосуванні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
Співачка Julia Belei несподівано відмовилась від участі у Нацвідборі на Євробачення: відома причина - фото №1
Фото: instagram.com/yulia.belei

На особистій сторінці в Instagram артистка опублікувала заяву, в якій оголосила про своє рішення. Вдаватися в подробиці Julia Belei не стала, а лише підкреслила, що відмовитися від участі в Національному відборі її змусили особисті обставини.

У зв'язку з особистими обставинами я змушена зняти свою кандидатуру з голосування за 11 фіналіста нацвідбору "Євробачення" України. Дякую всій команді каналу Суспільне, також усім, хто вболівав за мене та підтримував. Я ціную кожного з Вас і пишаюся, що була частиною Національного відбору цього року. Разом до перемоги!

- прокоментувала Julia Belei.

Співачка Julia Belei несподівано відмовилась від участі у Нацвідборі на Євробачення: відома причина - фото №2
Фото: instagram.com/yulia.belei
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали, що більше половини заявок на український відбір Євробачення-2024  написані державною мовою.  Деякі артисти представили композиції двома мовами.