Любов понад усе! Пригадуємо найгучніші весілля українських зірок за 2023 рік (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Навіть у складні воєнні часи ми продовжуємо жити далі, працювати та кохати. Весілля українських знаменитостей — яскравий приклад того, що життя продовжується. Цьогоріч вони були більш скромними, проте від цього неповторними та затишними.

Ми підготували добірку найгучніших весіль серед українських зірок. Радіємо за молодят і бажаємо їм багато щасливих років разом, наповнених коханням і радістю!

Надія Дорофєєва та Міша Кацурін

Одним із найочікуваніших весіль українського шоубізу стало весілля Наді Дорофєєвої та Міші Кацуріна. Кілька місяців у мережі розповсюджувалися чутки про те, що зірки побралися, а підтвердили вони їх в липні 2023 року. На весіллі Надя була в ніжній сукні на тонких бретелях від TGBotanical та вуалі ручної роботи від TheCoat.

Любов понад усе! Пригадуємо найгучніші весілля українських зірок за 2023 рік (ФОТО) - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вікторія Варлей

Після невдалої участі в шоу "Холостяк" українська актриса все ж змогла віднайти своє кохання. Вікторія Варлей повернулася в Маямі, де вийшла заміж за Петра.

Любов понад усе! Пригадуємо найгучніші весілля українських зірок за 2023 рік (ФОТО) - фото №2

Олексій Суровцев

Олексій та його кохана Ксенія одружилися вдруге. Перший їхній шлюб відбувся 10 років тому, але через 7 років вони розлучилися. Після початку повномасштабної війни актор та його обраниця зрозуміли, що не можуть жити один без одного. Вони організували романтичну виїзну церемонію.

Любов понад усе! Пригадуємо найгучніші весілля українських зірок за 2023 рік (ФОТО) - фото №3

Вікторія Апанасенко

"Міс Всесвіт Україна 2022" вийшла заміж за свого коханого після успішного виступу на конкурсі краси. Деталі особистого життя дівчини залишаються поки що в таємниці, адже вона не хоче, щоб її родина стала об'єктом уваги російських ЗМІ. Відомо лише, що обранець Вікторії не є держслужбовцем, політиком або розвідником.

Любов понад усе! Пригадуємо найгучніші весілля українських зірок за 2023 рік (ФОТО) - фото №4

KOLA

Українська співачка Анастасія Прудіус довгий час приховувала своє особисте життя, однак під кінець цього року стало відомо, що вона таємно вийшла заміж. Обранцем артистки став іноземець Слава, який мешкає в Ізраїлі, але родом з Дніпра. Він старший за неї на 13 років.

Любов понад усе! Пригадуємо найгучніші весілля українських зірок за 2023 рік (ФОТО) - фото №5
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Андрій Хветкевич

Фридайвер світового класу та учасник шоу "Холостячка" після спроби завоювати серце Злати Огнєвіч повернувся до стосунків з Феліпе та розповів прихильникам про свою нетрадиційну орієнтацію. У травні 2023 пара узаконила свої стосунки. Весілля пройшло на віллі у курортному містечку Пуерто-Вальярта.

Любов понад усе! Пригадуємо найгучніші весілля українських зірок за 2023 рік (ФОТО) - фото №6

Роман Свечкоренко

Ще один учасник "Холостячки" віднайшов своє кохання після проєкту. Обраницею Романа стала блогерка Валерія Чернецька, яка молодша за нього на 10 років. Церемонія відбулася просто неба. Там було присутньо чимало зіркових гостей.

Любов понад усе! Пригадуємо найгучніші весілля українських зірок за 2023 рік (ФОТО) - фото №7

Настя Скальницька

Блогерка та флористка Анастасія Талпа (тепер Скальницька) влаштувала гучне святкування в заміському комплексі під Києвом. На весіллі виступали Анна Трінчер та гурт "ТІК", а один з гостей подарував молодятам лімузин.

Любов понад усе! Пригадуємо найгучніші весілля українських зірок за 2023 рік (ФОТО) - фото №8

Віталій Дужик

Учасник гурту Kalush Orchestra та його обраниця теж зіграли весілля у 2023 році. Молодята влаштували весілля в українському стилі, повінчалися в церкві та дотрималися усіх народних обрядів.

Любов понад усе! Пригадуємо найгучніші весілля українських зірок за 2023 рік (ФОТО) - фото №9
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про найяскравіші весілля закордонних зірок . Дізнайтеся, хто зі світових знаменитостей одружився у 2023 році.

Фото: Інстаграм-акаунти зірок