Найгучніші розлучення зірок 2023: хто з багатих та знаменитих завершив стосунки цього року

Новини шоубізнесу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

У минулій нашій статті ми згадували про найгучніші розлучення українських знаменитостей у 2023 році. Тепер же розповімо, хто з зарубіжних зірок також цього року шокував громадськість новинами про своє розлучення. 

Цього року через згасле кохання, зради, незгоди та різні погляди на життя розлучилось чимало знаменитостей. Для кого 2023 рік був сповнений переживань та складних рішень - розповідаємо далі.

Брітні Спірс та Сем Асгарі

Після звільнення від багаторічної опіки батька, Брітні нарешті одружилася зі своїм обранцем - фітнес-тренером Семом Асгарі. Вони навіть чекали поповнення у родині, проте у Брітні стався викидень. А вже влітку 2023 року пара повідомила про своє розлучення - коханий артистки з’їхав після гучної сварки через чутки про її невірність.

Найгучніші розлучення зірок 2023: хто з багатих та знаменитих завершив стосунки цього року - фото №1

Гʼю Джекман та Деборра Лі-Фернесс

Пара розлучилась восени 2023 року після 27 років шлюбу. Пара заявила, що вони прожили весь цей час у безмежній любові, проте тепер їхні шляхи розходяться.

Найгучніші розлучення зірок 2023: хто з багатих та знаменитих завершив стосунки цього року - фото №2

Різ Візерспун та Джим Тот

Вони прожили в шлюбі 12 років та мають спільного сина Теннесі Джеймса. Про причини розлучення знаменитості вирішили не розповідали , проте зазначили, що це рішення було не з легких. Різ та Тоту вдалося зберегти дружні стосунки та гідно перейти на новий етап.

Найгучніші розлучення зірок 2023: хто з багатих та знаменитих завершив стосунки цього року - фото №3

Венсан Кассель та Тіна Кунакі

Про їхній розрив після 5 років шлюбу та народження доньки Амазоні стало відомо на початку квітня. Пара жодного разу не коментувала цю ситуацію, тож що саме стало причиною такого рішення - наразі невідомо.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Ден Рейнольдс та Ейжа Волкман

У квітні також розлучився з дружиною й соліст гурту Imagine Dragons. Фани сподівались, що подружжя помириться, як це вже було раніше. Але цього не сталося. Ба більше, у Рейнольдса нова обраниця - акторка Мінка Келлі. З Волкман Рейнольдс прожив у шлюбі 12 років та нажив 4 дітей.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Шеннен Догерті та Курт Ісваренко

Кінець їхньому шлюбному життю прийшов через 11 років. У квітні акторка подала на розлучення , не повідомляючи про причини розриву. Пізніше у своєму подкасті вона зізналася, що Курт зраджував її протягом останніх 2 років. Він навіть розповідав про стосунки з іншою жінкою в період, коли Догерті готувалася до операції з видалення пухлини в мозку.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Кевін Костнер та Крістін Баумгартнер

Вони прожили у шлюбі 18 років. Про розлучення пари стало відомо у травні. Крістін зазначила, що причиною розставання стали “непримиренні розбіжності”. У колишніх закоханих залишилося 3 спільних дітей.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Рікі Мартін та Джован Йосеф

Подружжя прожило у шлюбі 6 років, а в липні приголомшили новиною про розлучення. Причини Рік та Джован не називають, проте ходять чутки, що у співака з’явився новий обранець.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Софія Вергара та Джо Манганьєлло

Після 7 років подружнього життя акторки вирішили розійтися . Вони не стали називати причину цього рішення та попросили про конфіденційність.

Найгучніші розлучення зірок 2023: хто з багатих та знаменитих завершив стосунки цього року - фото №9

Аріана Гранде та Далтон Гомес

Про те, що співачка розлучилася з агентом з елітної нерухомості, стало відомо у липні. Причиною розриву стосунків став різний темп життя закоханих. Особливо негативно на шлюбі відобразився надто напружений графік роботи Гранде.

Найгучніші розлучення зірок 2023: хто з багатих та знаменитих завершив стосунки цього року - фото №10

Софі Тернер та Джо Джонас

Акторка Софі Тернер та музикант Джо Джонас оголосили про розлучення у вересні. Подружжя прожило в шлюбі 4 роки й виховує 2 дочок. За словами Софі, вони спільно вирішили розірвати свій шлюб полюбовно. Та подейкують, що ініціатором все ж був Джо.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Меріл Стріп та Дон Гаммер

Зі скульптором Доном Гаммером акторка розлучилася після 45 років шлюбу. Ба більше, останні 6 років пара навіть не жила разом. Попри розлучення вони зберегли теплі стосунки. Всього в експодружжя 4 дітей.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Наталі Портман та Бенджамін Мільп'є

Після 11 років шлюбу пара подала на розлучення . Причиною стала зрада з боку танцівника з 25-річною екоактивісткою. Подружжя намагалося врятувати сім’ю, але згодом все ж остаточно розірвало стосунки. В них залишилося 2 спільних дітей.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, хто зі знаменитостей став батьками у 2023 році . Дехто навіть зумів зробити це двічі за один рік!

Фото: Getty Images, соцмережі зірок