Jerry Heil зізналася, чи пов'язаний її загадковий бойфренд з шоубізнесом

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після того як Джеррі Хейл показала свого першого бойфренда, співачку буквально завалили запитаннями про їхні стосунки. І хоча сама вона не поспішає розкривати всі деталі, артистка все ж натякнула, чим займається її коханий. Що про нього відомо - розповідаємо на HOCHU.ua!

Як повідомляють на сайті Люкс ФМ, Джеррі Хейл уникає розмов про особисте і дотримується правила "щастя любить тишу". Але, оскільки вона вже повідомила, що її серце зайняте, співачка вирішила прокоментувати деякі здогадки фоловерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Коли Jerry Heil вперше поділилася спільним знімком із бойфрендом, стало відомо, що у стосунках пара вже близько року. Весь цей час деталі особистого життя артистка приховувала, але, користувачі встигли припустити, що з хлопцем вона познайомилася під час навчання в США. Сама Яна (нас. ім'я співачки) не каже, чи так це насправді. Зате вона підкреслила, що її коханий не пов'язаний із шоубізнесом, що для неї є великим плюсом.

Я не те що тримаю інтригу. Думаю, прийде час і я про все розповім. Можу тільки розповісти, що він не творчий, слава богу,

- пожартувала Джеррі Хейл.

Jerry Heil зізналася, чи пов'язаний її загадковий бойфренд з шоубізнесом - фото №1
Фото: t.me/jerryheil
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, з початку війни Jerry Heil перестала купувати новий одяг, а крім того, вона більше не фарбується. Співачка пояснила,  що вплинуло  на таке її рішення.