Jerry Heil перестала купувати новий одяг і більше не фарбується: що так вплинуло на співачку?

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Популярна українська співачка Jerry Heil, яка своє 28-річчя вирішила святкувати 28 днів , зробила цікаве зізнання. Виявляється, останнім часом вона практично не купує новий одяг і зовсім не фарбується. Чому - розповідаємо на HOCHU.ua!

Як з’ясувалося, з початком великої війни зірка переглянула свої екозвички. Оскільки однією з жертв повномасштабного вторгнення стала природа в Україні, на думку виконавиці, зараз люди повинні почати звертати більше уваги на екологію. Jerry Heil користується різними еколайфхаками, але після 24 лютого 2022 року у неї з’явилося кілька нових, про які вона розповіла у перерві між зйомками програми Improv Live Show, яка виходить Новому каналі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, говорячи про екозвички, набуті під час великої війни, 28-річна співачка зауважила, що взагалі перестала фарбуватися - навіть перед своїми виступами на сцені. Увесь її макіяж - це стрілки на очах.

По-перше, так я бережу шкіру від абсорбування шкідливих речовин разом із потом. А по-друге, велика кількість декоративної косметики виробляється з нафти. І навіть якщо самі продукти не тестують на тваринах, то можуть тестувати їх інгредієнти. І цього вже ніяк не перевірити, на жаль, – пояснює співачка. – Тому я максимально обмежила користування косметикою. Це ще й чарівно береже мій бюджет.

Jerry Heil перестала купувати новий одяг і більше не фарбується: що так вплинуло на співачку? - фото №1

А ще з того злощасного дня повномасштабного вторгнення рф на територію України вона не має бажання купувати новий одяг. І, каже, що в цьому має однодумців:

Після початку повномасштабного вторгнення я майже перестала купувати новий одяг. Мені просто не хочеться. І знаю, що так у багатьох.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Джеррі Хейл написала пісню в прямому ефірі ютуб-шоу! На все про все їй знадобилося 5 хв. А що з цього вийшло - можете дізнатися та оцінити самі.