Співачка Адель змусила свого коханого підписати шлюбний контракт

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Легендарна британська виконавиця Адель, яка таємно вийшла заміж за спортивного агента Річа Пола, підписала разом зі своїм коханим шлюбний контракт. Подробиці - в нашому матеріалі.

Адель попросила Річа підписати цю угоду, так як вона переймається за свої статки і хоче захистити їх у правовій площині. Про це  повідомило  авторитетне видання RadarOnline. Також говориться, що на цей крок жінку наштовхнули її друзі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Безумовно, Адель є що захищати, адже вона володіє статками у 220 мільйонів доларів. Це гроші за її творчу діяльність (продаж альбомів, гонорари за виступи на шоу у Лас-Вегасі).

Співачка Адель змусила свого коханого підписати шлюбний контракт - фото №1

Зауважимо, що окрім цього, 35-річна артистка також має елітну нерухомість. Лише в Англії Адель володіє кількома будинками. Зокрема, мова йде про маєток у західному Сассексі вартістю 11 млн доларів. Також не варто забувати про два таунхауси у Лондоні за 14 млн. Окрім того, два роки тому артистка придбала особняк Сільвестра Сталлоне. Він обійшовся їй у 58 мільйонів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Адель втратила свідомість перед виступом у Лас-Вегасі. Як наслідок, команда 35-річної селебритіс знайшла її непритомну на підлозі.