"Вижили - і це головне": Під час атаки дронами постраждала квартира відомого українського телеведучого (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Учора, 21 грудня російські терористи здійснили чергову атаку по українській столиці. Внаслідок удару дронами постраждала оселя українського телеведучого, тележурналіста марафону "Єдині новини" Андрія Ковальського.

Як виявилося, його квартира отрмала дуже серйозні пошкодження. Ковальський зізнався, що у його оселі була пожежа. У квартирі було все знищено: вікна, побутова техніка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Про це  повідомило  видання Факти.  Сам же Андрій зауважив, що все минулося без смертей. Про те, в якому стані  перебуває його квартира, журналіст показав на своїй офіційній сторінці у  Facebook .

Почалася пожежа, дим був страшний. Дружина і я встигли загасити вогонь. Якби не загасили, могло бути все набагато страшніше,

- поділився він з кореспондентом УНІАН .

"Вижили - і це головне": Під час атаки дронами постраждала квартира відомого українського телеведучого (ФОТО) - фото №1

Ведучий показав, що у його оселі в буквальному сенсі "гуляв вітер". Обраниця Ковальського Тетяна Хитрик у себе в соцмережах  написала , що їхньої "квартири тепер немає".

Вижили - і це головне... Боже, дякую за життя, дякую, що ми і діти вижили в пеклі. В самому пеклі… що не згоріли живцем під завалами, що змогли потушити полумʼя, що змогли… змогли. Дякую!

 - підсумувала жінка.

Колеги Ковальського підтримали його. Зокрема, у коментарях під його постом можна побачити співчутливий текст від Марії Бурмаки. Артистка написала:

Дорогий Андрію, дуже обіймаю тебе і сім'ю. Головне - вижили, дай Боже все відновиться. Але це жахливо.

"Вижили - і це головне": Під час атаки дронами постраждала квартира відомого українського телеведучого (ФОТО) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як квартира Ектора Хіменеса-Браво постраждала під час масованої атаки дронами Києва. Як бачимо,  уламок дрону пошкодив вікно дому популярного шеф-кухаря.