"Майже втрачала свідомість": укрїнська акторка Любава Грєшнова вразила історією про те, як тікала з росії

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська акторка Любава Грєшнова поділилася своїми спогадами, як з початком повномасштабного вторгнення рф на територію України тікала з країни - окупанта. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що Любава будувала успішну кар'єру не тільки в українському, а й російському кіно. У Москву акторка переїхала ще у 2012 році. Одначе, після 24 лютого 2022 року все змінилося і вона виступила з максимально засуджуючою позицією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

В  інтерв'ю  для Oboz.ua харків'янка Грэшнова розповіла, що на третій чи на четвертий день їхня родина прийняла рішення покинути Москву. Акторка пригадала що квитки на виїзд коштували неймовірні гроші.

Ми спочатку придбали квитки, де потрібно було проходити пішохідний кордон через Литву, але я в останній момент злякалася, бо там, як розповідали, влаштовували дуже довгі перевірки й допити. Я знаю точно, не змогла б збрехати, що їду просто подорожувати. Знаєте, я інколи думаю: як там взагалі могли наші залишитися? Людині з українським паспортом там дуже непросто. Ми взяли квитки до Єгипту. По дорозі в аеропорт нас зупинила патрульна машина, хотіли забрати у відділення, коли побачили українські паспорти, але відпустили. В аеропорту я від страху майже втрачала свідомість, але ми таки вилетіли. І це був такий дисонанс — сиділа біля моря і дивилася всі підряд новини з України: все розбите, летять ракети. Як дуже погане кіно… Ми мали зв’язок з батьками, вони трималися. Залишилися на той час у підвалі нашого будинку одні. Вони могли ховатися лише там, бо інакше було не вижити.

- підсумувала знаменитість.

"Майже втрачала свідомість": укрїнська акторка Любава Грєшнова вразила історією про те, як тікала з росії - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша  Єфросиніна чесно зізналася, що відчуває по відношенню до чоловіків, які виїхали з України. Теледіва висловилася доволі категорично.