Стало відомо, чому "іноагентка" Пугачова приїхала в росію

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нещодавній неочікуваний  приїзд знаменитої російської співачки Алли Пугачової на свою батьківщину викликав неабиякий резонанс серед тамтешніх пропагандистських ЗМІ. Було поставлено багато питань, на які ніхто не отримав конкретної відповіді.

Зауважимо, що в рф, Пугачову, як і її зіркового чоловіка Максима Галкіна, вважають іноземними агентами. Така позиція пояснюється тим, що подружжя підтримало Україну у війні з росією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, тепер стало відомо, чому Примадонна приїхала додому. Причину неочікуваного приїзду пояснив композитор Ігор Ленін. Як виявилося, вона з ним записала три композиції.

Любовні звичайні пісні. Про жінку, про чоловіка, про кохання до чоловіка, про кохання до дітей. Тобто, якесь звичайне домашнє, абсолютно якесь таке. Ну, тобто, це не "ледяной горою айсберг". Це не попсові пісні,

- розповів Лелін.

Стало відомо, чому "іноагентка" Пугачова приїхала в росію - фото №1

Не буде жодного наступного приїзду. Це абсолютно разовий варіант, який їй знадобився для якихось її особистих внутрішніх справ,

- підсумував композитор.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Алла Пугачова і Максим Галкін придбали пентхаус на Кіпрі за 10 млн євро. Пропагандисти кажуть, що подружжя збирається туди переїхати.