Колекція шуб і не тільки: скандальна блогерка вразила своїм гардеробом (ФОТО, ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Анна Алхім, яка раніше оскандалилася обговоренням російського серіалу, продемонструвала свій гардероб. Виявилося, що найдорожчу в ньому річ блогерка навіть жодного разу не вдягнула. Більше про це розповідаємо у цій статті на HOCHU.ua.

Українська блогерка Анна Алхім, чиє ім’я пов’язане з багатьма скандалами, вирішила похизуватися своїм модним гардеробом. Відповідне відео було опубліковане на YouTube-каналі “Люкс ФМ”, про що пише OBOZ.ua.

Алхім продемонструвала колекцію дорогих шуб з  леопарда, чорно-бурої лисиці та соболя. Для них є окрема кімната, оскільки в гардеробі вони не вміщаються. Скільки вони коштують, блогерка говорити не стала: “Моя улюблена і найдорожча - це соболь. Леопард ношу під чорний гольф і червоні губи. Є ще соболь на повсякдення”.

Колекція шуб і не тільки: скандальна блогерка вразила своїм гардеробом (ФОТО, ВІДЕО) - фото №1

Також в неї є дорогі джинси та брендовані сумки. Та за словами Алхім, вона спокійно купує собі репліки світових брендів, оскільки не хоче витрачати тисячі євро за оригінал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найдорожчою річчю в гардеробі є жакет від українського бренду Gasanova за 5 тисяч євро (близько 207 тисяч гривень) - срібний виріб з чорними написами. Що цікаво, блогерка його ще ні разу не одягала - дизайнерська річ весь цей час просто висить на вішаку в чохлі.

Колекція шуб і не тільки: скандальна блогерка вразила своїм гардеробом (ФОТО, ВІДЕО) - фото №2

Вражає і колекція парфумів Анни, під яку вона виділила окремі полички в гардеробі. Їх там стоїть понад 50 флаконів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Анна Алхім розповіла, через що Корогодський та Анатоліч не візьмуть участь в її корпоративі. Детальніше про це - читайте у цій статті .

Фото: скріншоти з відео