"Це ж якою треба бути мраз*т*ю": блогер Беспалов відреагував на цинічний допис Влада Ями в день ракетної атаки на Київ

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Знаменитий український хореограф Влад Яма, який від самого початку широкомасштабного вторнення рф на території України покинув свою Батьківщину і виїхав у США, вчергове потрапив у скандал, пов'язаний з його незрозумілим дописом, який у ЗМІ приурочили до  нещодавньої ракетної атаки росії по Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Варто відмітити, що різниця у часі між Києвом та Маямі, де мешкає артист,  становить сім годин. Отож, о 8 ранку за Києвом танцівник відзначився надзвичайно цинічним постом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артист на своїй офіційній сторінці в Instagram  розповсюдив  ролик, в якому показав палаючу свічку. Своє відео артист підписав наступним чином:

 Друзі, зі мною все норм.

"Це ж якою треба бути мраз*т*ю": блогер Беспалов відреагував на цинічний допис Влада Ями в день ракетної атаки на Київ - фото №1

Епатажний  український блогер Богдан  Беспалов у своєму   Telegram доволі  жорстко  наїхав на зіркового танцівника. Беспалов написав:

Це ж якою треба бути мраз*т*ю… Влад Яма з Маямі пише, що в нього все ок зі смайлами в той час, коли в країні такий п*здець сьогодні. Бажаю тобі гнити в ямі, тварино!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Влад Яма, який утік від війни, несподівано повернувся в Україну і став на захист ще одного "втікача". Ймовірно, хореограф хотів зберегти в секреті своє повернення до появи на телебаченні. На знімальний майданчик Влад Яма прийшов у синьо-жовтій спортивній футболці.