Будує карʼєру в московії, а відпочиває в українських Карпатах: популярна співачка вляпалася у скандал

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Відома блогерка та співачка Аліна Маслова серйозно оскандалилася своїм зимовим відпочинком. Сама дівчина родом з Молдови, а живе та будує свою карʼєру в московії. Однак найдивнішим стало те, яке місце для передноворічної подорожі обрала артистка. Що раптом вона забула в українських Карпатах – подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!

Несподівано у себе в соцмережах Аліна Маслова почала ділитися світлинами з Карпат. Виявилося, що разом із родиною дівчина приїхала в Буковель на відпочинок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Судячи з усього, відразу після цього дівчину захейтили за те, що вона їде в Україну, поки водночас будує власну карʼєру на росії. Тому в одному з дописів вона почала виправдовуватися, пригадавши своє коріння. Аліна зазначила, що на 30% вона українка, на 30% – росіянка, і ще на 30% – молдаванка. Як там розподілилися 10%, що залишилися, Маслова зазначати не стала. Натомість вона чітко зазначила свою позицію, адже замість того, аби назвати речі своїми іменами, війну та геноцид українського народу дівчина охарактеризувала просто "політичними діями".

Я вчила українську, молдавську та російську. Я люблю і Україну, і росію. Але сама з Молдови, маю багато друзів в обох країнах. І через політичні дії я не хочу розділяти цю любов, мені щиро шкода постраждалих, я допомагала біженцям на початку всієї цієї історії, але ніколи не приймала нічий бік. Я людина світу,

– видала блогерка.

Будує карʼєру в московії, а відпочиває в українських Карпатах: популярна співачка вляпалася у скандал - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно на росії заявили, що якщо їх не пускають на Євробачення, то вони проведуть власний музичний конкурс. Взяти в цьому участь організатори запросили членів групи БРІКС (Бразилія, росія, Індія, Китай і ПАР).