Завдяки вибрикам на "голій вечірці", росіяни залишають Лоліту без грошей

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Після проведення "голої вечірки" багатьом путіністам стало нелегко підтримувати власну репутацію. І поки запроторити за ґрати Лоліту Мілявську тільки обіцяють, організатори її концертів вже почали діяти, скасовуючи виступи запроданки. Більше деталей ми зібрали на HOCHU.ua!

Як повідомляють пропагандистські ЗМІ , у розмові з журналістами Лоліта повідомила, що її концерти почали масово скасовувати. А причиною до того стала її розвʼязна поведінка на закритій вечірці Насті Івлєєвої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відомо, що концерти Мілявської скасовують по всій росії. На новорічні свята у артистки було заплановане велике турне, проте зараз організатори відмовляються від співпраці з Лолітою та не дають їй можливість заробити на корпоративах. Зокрема їй більше не раді у Підмосковʼї, Пермі, Єкатиренбурзі, Челябінську, Кургані, Новосибірську, Томську, Красноярську та Іркутську. Сама ж співачка у відчаї, проте розуміє, що вже нічого не може з цим зробити.

Так, концерти скасовуються. Так, через цю історію. Я плачу зараз. Про таке не говорять зверху, мені повідомили організатори. По країні кажуть, що зали відмовляються. Нервова система до кінця року вже все. У нас мав бути великий тур. Нічого, ми ж сильні, впораємося,

– каже зрадниця України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, після скандальної вечірки без заробітків також залишилася співачка Анна Асті . Ба більше, запроданка може навіть залишитися без свого довгоочікуваного російського громадянства.