Епатажна блогерка Алхім порівняла відпочинок у Буковелі з Мальдівами

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Скандальна українська блогерка Анна Алхім похизувалася своїм відпочинком на Буковелі. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про свій відпочинок епатажна інфлюенсерка, яка до цього часу так і не перейшла на українську мову, розповіла у себе в Instagram Stories. Зокрема, варто зауважити, що Алхім дуже незадоволена рівнем вітчизняного курорту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Основна претензія Алхім полягала у дорогих цінах на український відпочинок. Проте підписники не підтримали Анну.  Вони зрозуміли, що суть не в ціні, а в марнотратстві медійниці.

Зокрема, Алхім розповсюдила світлину, на якій постала у гірськолижній екіпіровці. Як бачимо з кадрів, вона вдягнула сноуборд. Проте, Анна зізналася що такий образ вона обрала виключно для фото, а не для заняття спортом. Алхім написала, що це спорядження вартувало їй понад  110 тисяч гривень.

Епатажна блогерка Алхім порівняла відпочинок у Буковелі з Мальдівами - фото №1

Підписники запитали у скільки їй обійшовся відпочинок на Буковелі. Блогерка у притаманному їй стилі відповіла:

Дуже дох*я. Можна було на Мальдіви полетіти днів на 14 у неху**вий готель.

Епатажна блогерка Алхім порівняла відпочинок у Буковелі з Мальдівами - фото №2

А ще після своєї поїздки, Алхім очікувано підняла одну з найболючіших для неї тем. Річ іде про мовне питання, адже вона досі розмовляє російською. Отож, Алхім запевнила, що на курорті зустріла понад 80% російськомовних людей. Знаменитість ділиться:

Тут усім пох*й на мову. Тут віппроїзд коштує 7800 за двох на день, їм пох*й, якою мовою я його купую. Ні, тут усі приїжджі розмовляють російською. Місцеві українською, але це більше закарпатська. Прикольно звучить, навіть я говорила.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  українці рознесли блогерку Алхім за виконання пісні Asti на новорічному корпоративі. Медійниця вирішила проявити свої вокальні дані та виконала пісню "Цариця".