"Квартал 95" скасував концерти у Буковелі: чому - здогадується блогер Бутусов (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Одна з найсильніших гумористичних організацій України - Студія "Квартал 95" скасувала свої концерти в Буковелі, які б мали відбутися 27 грудня. Подробиці - в нашому матеріалі.

Швидше за все, таке серйозне рішення було прийняте у зв'язку з подіями стосовно майбутньої мобілізації. Про те, що концертна програма скасована стало відомо з повідомлення на офіційному сайті  Квартал 95 .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, на цьому наголосив відомий український блогер Юрій Бутусов. Він у своєму Facebook написав, що представники ТЦК могли би зібрати дуже багато нових новобранців у ЗСУ, відвідавши концерт Кварталу. Така увага до цієї гумористичної організації пояснється тим, що вона невід'ємно пов'язана з шостим президентом Володимиром Зеленським.

Ймовірно, після подання законопроєкту про мобілізацію, 27 грудня о 19.00, можливе формування окремого гірничо-штурмового батальйону "Буковель". Вартість квитків варіюється від 1199 до 2499 грн. Зважаючи на все, зберуться військкоми з усієї країни,

— саркастично написав Бутусов.

"Зберуться військкоми з усієї країни": блогер Бутусов припустив,чому "Квартал 95" відмінив концерти в Буковелі (ФОТО) - фото №1

Користувачі досить сильно обурилися на те, що артисти Кварталу навіть незважаючи на те, що в країні іде війна продовжують давати далеко недешеві концерти. Окрім того, багато людей, які придбали квитки повідомили, що їм будуть повернуті ваучери, завдяки яким можна буде обміняти квитки на інші заходи. Грошей Квартал своїм глядачам повертати, вочевидь не збирається.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що  Ірина Гатун іде з "Жіночого Кварталу", щоб замінити Олену Кравець у не менш популярному проєкті. Що відомо про це?