З посмішкою: донька Олі Полякової показала, як вона перенесла операцію (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

18-річна українська блогерка, донька знаменитої артистки Олі Полякової Маша,  яка нині проживає окремо від батьків, повідомила про те, що перенесла операцію. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це медійниця повідомила у себе в Instagram-Stories. Про те, що Маша перебуває в лікарні стало відомо 7 січня. Тоді 18-річна Полякова розповсюджувала жартівливі ролики зі своєї палати.

Читати також Оля Полякова знайшла двійника, аби якомога більше заробляти на корпоративах (ВІДЕО)

Related video

Також донька королеви ночі дорікала хейтерам, які часто критикують її зовнішній вигляд та залишають коментарі щодо зайвої ваги. Свій ролик Маша підписала:

Мені цікаво, що тепер хейтери скажуть про мою фігуру.

С улыбкой: дочь Оли Поляковой показала, как перенесла операцию (ФОТО) - фото №1

Вже 8 січня Маша опублікувала фото з операційної. Вона показала, як готується до оперативного втручання. Видно, що вона взагалі не переймалася.

З посмішкою: донька Олі Полякової показала, як перенесла операцію (ФОТО) - фото №2

Пізніше Маша розповіла, що операція пройшла успішно. 18-річна медійниця поділилася, тим як відходить від наркозу. Вочевидь, оперативне втручання здійснювалося через нещодавню жовчнокам'яну хворобу, яку діагностували Маші після її відпочинку з зірковою мамою у Африці.

С улыбкой: дочь Оли Поляковой показала, как перенесла операцию (ФОТО) - фото №3

Читати також Оля Полякова привітала свою доньку з відновленням музичної кар'єри та вразила її новим псевдонімом (ВІДЕО)

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Маша Полякова вразила історією про свого колишнього хлопця з Лондона. Блогерка заявила, що для неї ексбойфренд вже у минулому.