Знаменитий луганський панк-рокер воює на боці окупанта: що відомо

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

У будь-якій війні є як свої герої, так і свої зрадники. Це стосується і віроломної російсько-української війни. Зрадники можуть проявляти себе по-різному. До прикладу, як у культурній площині, так як ситуація зі скандальною Ані Лорак, яка час від часу ще "вірить у міфічних нас." 

15 січня український інформаційний простір розірвала новина про те, що колись популярний бас-гітарист та екс-учасник панк-колективу "Тіф" Роман Кравчук був помічений у ролі солдата російської армії. Зокрема, про це стало відомо з ролику, розповсюдженого у мережі   Х.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Достеменно незрозуміло чи Кравчук добровільно пішов воювати за росіян, чи його, як і багатьох жителів тимчасово окупованих територій відловили та відправили в якості гарматного м'яса. Однак, можна сказати напевне, що артист не дуже задоволений ситуацією, що складається, так як на відео він говорить, що краще б війни не було.

Був колись у Луганську відомий за межами Луганської області панк гурт Тіф. Бас-гитарист цього гурту - Роман Кравчук виїхав кудись з Луганська ще до 2014-го року, та займав проукраїнську позицію. Але у 2022-му з'явилося відео, де він воює на боці росіян,

- свідчить підпис до ролика.

Був колись у Луганську відомий за межами Луганської області панк гурт "Тіф".
Бас гитарист цього гурту - Роман Кравчук виїхав кудись з Луганська ще до 2014-го року, та займав проукраїнську позицію.
Але у 2022-му з'явилося відео де він воює на боці росіян pic.twitter.com/zvNVuFa1F6

— Otto Hans Wolf (@OttoHansWolf1) January 14, 2024

Відео датоване 2022 роком. Наразі невідомо, чи живий зараз Роман Кравчук.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як зірка фільму "Довбуш" зізнався, чому не пішов на фронт.  Як виявилося, ще на початку повномаштабної війни Сергій Стрельніков ходив до військкомату, але його так і не записали у списки добровольців.