"Тиждень тому я їв у прекрасних ресторанах, а тут — усяку х*інь собачу": Козловський розповів, як звикав до життя в окопах

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Український співак Віталій Козловський, який більше не служить у Нацгвардії , пригадав своє навчання після мобілізації. Як йому доводилося звикати до нових звичок — розповідаємо далі.

Артист пішов на фронт майже відразу після того, як отримав повістку у військкомат. Варто зазначити, спочатку його слухачі не повірили, що Віталій Козловський дійсно став на захист країни. Проте вже після навчання співак дійсно відправився на передову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

В ефірі "Армія FM" Віталій Козловський пригадав, як звикав до життя на полігоні. За словами співака, він був не підготовлений до таких умов, адже раніше навіть під час гастролів жив у комфортних умовах. Проте він розумів, що треба пристосовуватися до цього, адже після — відправиться на фронт, де буде переважно в окопах та бліндажах.

Ще тиждень тому я їздив у Харків на гастролі, жив у п'ятизірковому готелі, їв у прекрасних ресторанах, а тут я потрапляю на полігон, де живеш у наметі з 15 такими ж хлопцями, їж так само в наметі всяку хрінь собачу, вибачте на слові. Незвично було. Тушонка зранку, в обід і ввечері. Тушонка з картоплею, тушонка з гречкою, тушонка з макаронами, тушонка з тушонкою, тушонка без тушонки. Коротше, жодних овочів, наприклад. І так сталося, що до мене підійшов у якийсь момент командир і каже: "Ну що, вам подобається, як вас годують?" Я кажу: "Та хоча б огірочка дали!" Літо було. Кажу: "Зараз сезон помідорів, огірків". Не знаю, чи то через мене, але наступного дня вже були огірки... І всі пацани: "Вау". Це така розкіш: нам дають помідор. Половинку помідора давали до тієї баланди. Ну коротше, чим менше ти скиглиш і чим більше приймаєш життя таким, яким воно є, тим спокійніше тобі буде. Так і сталося. Я насправді дуже швидко втягнувся в дуже непростий режим,

— розповів Віталій Козловський.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Віталій Козловський вперше за довгий час вийшов на сцену та  заспівав на записі новорічного концерту.  38-річний артист виступав у військовій формі.