Замість тисячі слів: Володимир Завадюк видалив напис, який залишила Соня Морозюк на його автомобілі (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Жителі та гості столиці періодично зустрічали на вулицях міста яскравий автомобіль з написом-зізнанням в коханні Києву. Та днями вияснилося, що власник автомобіля видалив напис через скандали навколо тієї, що його зробила.   

Цей жовтий автомобіль належить відомому продюсеру Володимиру Завадюку, а напис “Києве мій” та серце біля нього - робота української художниці Соні Морозюк. Та як тільки навколо дівчини почали спалахувати один за одним скандали, Завадюк швиденько перефарбував автівку.

Фото: @zavaduk
Фото: @zavaduk
Related video

Так, Соня Морозюк відома не лише своїм талантом художниці, а й особистим життям. Вона є колишньою нареченою сина скандально відомого львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, Романа. Пізніше вияснилося, що художниця навіть кинула заради цих стосунків свого законного чоловіка.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Володимир Завадюк не робив публічних заяв стосовно його подальших відносин з Морозюк, яку раніше активно підтримував у своєму мікроблозі, натомість тихенько видалив зроблений нею напис з дверей своєї іномарки. Про це на своїй сторінці в Instagram повідомила українська блогерка Нателла Кірс.

Хотіли коментарі від Володимира Завадюка про Морозюк?

- написала блогерка.

Фото: @natella_kirs
Фото: @natella_kirs

Так, в Instagram Stories Кірс показала, який вигляд мав автомобіль раніше і зараз.

Фото: @natella_kirs
Фото: @natella_kirs
Фото: @natella_kirs
Фото: @natella_kirs
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як відреагувала Мережа на новини про розрив стосунків Морозюк та Гринкевича. Більше про це - у цій статті.

Фото: @zavaduk