Дружина цьогорічного номінанта на премію Оскар трагічно наклала на себе руки: вже відомо як це сталося

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Дружина популярного американського кінопродюсера Бредлі Томаса, який бореться за цьогорічні номінації на премії Оскар , покінчила життя самогубством. 39-річна Ізабель несподівано вкоротила собі віку, навіть не залишивши передсмертного листа. А як саме це сталося дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Як повідомляє видання  People , днями дружина Бредлі Томаса вистрибнула з балкона. Це сталося в західному районі Лос-Анджелеса, в чотиризірковому готелі Angeleno.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, що тіло Ізабель знайшли ще 29 січня. Коли поліціянти прибули на виклик, її тіло виявили біля басейну, але на той момент жінка вже була мертва. В онлайн-записах відділу судово-медичної експертизи зазначили, що смерть 39-річної дружини кінопродюсера сталася через акт самогубства, що викликав численні травматичні ушкодження, несумісні з життям.

Варто зазначити, що Бредлі та Ізабель одружилися у 2018 році й з того часу жінка майже постійно супроводжувала коханого на публічних заходах. Востаннє вони разом засвітилися перед обʼєктивами папараці на премії BAFTA 13 січня.  А вже за місяць пару чекали на премії Оскар, де фільм "Вбивці квіткової повні", за участі Роберта Де Ніро і Леонардо Ді Капріо, претендує відразу на десять статуеток. Сам актор поки публічно не коментував смерть дружини, але варто зазначити, що відтепер він сам буде виховувати їх двох дітей – близнюків Поппі та Грейс.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно також стало відомо, що помер голлівудський актор Карл Везерс . Зірки "Роккі" та "Мандалорця" не стало на 77 році життя.

Головне фото: Getty Images