"Я довіряю саме моменту": SKYLERR зняла свою кандидатуру з нацвідбору на Євробачення

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

3 лютого відбувся фінал українського національного відбору на Євробачення 2024. Однак, переможця у цей вечір визначено не було, так як державний додаток Дія, в якому проходило голосування, дав збій, і тепер до 19:05 4 лютого іде голосування у вже відновленій Дії. Проте, одна з артисток, яка виступала на відборі, не витримала напруги, і вже встигла зняти свою кандидатуру.

Мова йде про співачку Skylerr.  Про своє рішення не претендувати на можливість відправитися на конкурс артистка повідомила на офіційній сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Зокрема, вона заявила, що не хоче брати участь у не досить прозорому голосуванні, так як виступає за волевиявлення, яке відбувається в моменті. Дівчина припускає, що голоси могли зарахуватися не досить коректно.

Це рішення далось мені складно, але все ж таки я про творчість, про музику, про сцену, про шоу, про працю, про пісню, про своїх  людей, про вас, про усіх нас. Все, що відбувається зараз - це вже не про вищесказане, і не про мене. На жаль, голосування в моменті вже не повернути, а я довіряю саме моменту. "ДІЯ" працювала вночі, зранку вона знову не працювала, зараз, як мені відомо вона знову працює. Голоси могли зарахуватись некоректно. Я розумію, що це велика система, це збій і у всіх однакові умови, але знову ж таки, я за голосування прозоре і зрозуміле, яке в моменті. В цих піар-перегонах, які склались через цю ситуацію брати участь мені не цікаво, «немає переможців в цьому марафоні" - слова з моєї пісні, які на сьогодні як ніколи актуальні. Я залишаюсь вірна собі і своїм меседжам, своїм сенсам, які несла я і моя пісня. Будь ласка, якщо не вийшло докричатись через пісню, почуйте зараз! В будь-яких ситуаціях залишайтесь Людьми, бо "Час спливає"! Не втрачайте себе і не втрачайте один одного.

- написала селебритіс.

Зазначимо, що Skylerr - артистка, яку чи не найбільше критикували члени журі, назвавши її виступ нудним. До того ж, під час трансляції з укриття, ведуча відбору Юлія Саніна доволі некоректно запитала у виконавиці про те, як вона реагує на погані оцінки від журі. При цьому, відмітимо, що на той час оцінки журі були невідомі, і офіційно залишаються невідомими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Руслана відкрила фінал національного відбору на Євробачення 2024. Виступ вийшов максимально драйвовим.