"Дикі танці" феєрично повернулися на сцену: перша переможниця Євробачення Руслана відкрила Нацвідбір (ВІДЕО)

Музика
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фінал Національного відбору 2024 розпочато, а першою музичну сцену запалила співачка Руслана, яка свого часу здобула дебютну перемогу на Євробаченні для України. Тому особливо символічно, що цього року організатори вирішили згадати, з чого розпочалася історія тріумфів нашої неньки на міжнародному пісенному конкурсі.

У 2004 році Руслана підкорила сцену Євробачення та здобула право на проведення ювілейного 50-го пісенного конкурсу в Україні. Хоча варто зазначити, що торік, сама артистка була у Ліверпулі, але на сцену її тоді так і не запросили, через що розгорівся величезний скандал . А от на цей раз організатори вирішили приділити артистці особливу увагу, тому запросили її відкрити Нацвідбір 2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, українську сцену і прямий ефір артистка запалила піснею "Дикі танці". А після виступу зірка побажала Україні перемоги й у 2024 році.

Яким би важким не був шлях, моя країна завжди перемагає і залишається собою, одною такою у світі.
Бо ми зберігаємо секрети сили у своїй крові, у ритмі гір, мовою серця.
Україна, перемога – це лише початок,

– висловилася Руслана зі сцени.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми розповіли про  ТОП-5 учасників Євробачення від України за переглядами на You-Tube. Впевнені, що слухаючи ці композиції, ви почнете підспівувати! :)