Сурдоперекладачка Нацвідбору на Євробачення 2024 виявилася палкою прихильницею УПЦ МП

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Поки одна сурдоперекладачка Нацвідбору на Євробачення отримує у свою адресу купу захоплених коментарів , іншу більш неоднозначно почали сприймати у Мережі. А все тому, що Ольга Буназів виявилася палкою фанаткою Московського патріархату. Що про це відомо – розповідаємо на ХОЧУ.ua!

Як виявилося, Нацвідбір може відзначитися не тільки скандалами з Дією , або з балами, які віддали глядачі учасникам конкурсу. Адже в цьому році скандал спровокувала навіть одна з дівчин, яка займалася сурдоперекладом тексту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, користувачі мережі Х (раніше – Twitter) помітили, що у своїх соцмережах Ольга Буназів активно підтримує Московський патріархат та зневажливо ставиться до ПЦУ. Дівчина висловлювала своє невдоволення тим, що УПЦ МП виселили із Києво-Печерської лаври та вважає, що УПЦ ніяким чином не повʼязана з росією. Ба більше, Ольга цитує голову московського патріархату Онуфрія, а от настоятеля ПЦУ митрополита Єпіфанія порівнює із лиходієм Волдемортом із франшизи про Гаррі Поттера.

Сурдоперекладачка Нацвідбору на Євробачення 2024 виявилася палкою прихильницею УПЦ МП - фото №1
  • Отож, це Ольга Буназів. Вона толерує ру*ню, цитує очільник московського патріархату, порівнює Епіфанія самі знаєте з ким.

  • Ольга Буназів – ватна прихожанка московського патріархату, на своїй сторінці вона активно захищає російську церкву... Тому ні, їй не дякую,

– пишуть у соцмережах.

Сурдоперекладачка Нацвідбору на Євробачення 2024 виявилася палкою прихильницею УПЦ МП - фото №2
Сурдоперекладачка Нацвідбору на Євробачення 2024 виявилася палкою прихильницею УПЦ МП - фото №3
Сурдоперекладачка Нацвідбору на Євробачення 2024 виявилася палкою прихильницею УПЦ МП - фото №4
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Ірина Фаріон обізвала представниць України на Євробаченні "баберами з гібридним виттям". За це епатажна блогерка та мовознавиця Ірина Фаріон була навіть заблокована на Фейсбуці.