"Худнути від стресу — це не класно"! Джері Хейл ошелешила тим, наскільки схудла після нацвідбору на Євробачення 2024 (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська співачка Джері Хейл, яка разом із іншою виконавицею Альона Альона стала представницею України на Євробаченні 2024, приголомшила новиною про своє схуднення. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, на своєму офіційному каналі в Telegram Джеррі розповсюдила фото. У кадрі бачимо, як співачка відтягує рукою свої джинси, акцентуючи уваги на тому, що вони  їй тепер стали завеликі, адже вона скинула дуже багато кілограмів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Артистка зауважила, що далеко не тішиться відносно того, що змогла скинути вагу. Вона твердо переконана, що схуднення, викликане стресом - це не досить хороший досвід. Джері дала зрозуміти, що схудла завдяки нацвідбору. Вона написала:

Запускаю марафон зі схуднення "Нацвідбір". Худнути від стресу — це не класно! Всім здоровʼя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джері Хейл емоційно відреагувала на ракетний обстріл Києва та Харкова. Артистка попросила іноземців донатити та молитися за Україну. Зокрема, Хейл розповідала про криваві звірства російської армії.