Відомо ім'я переможця Національного відбору на Євробачення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Нещодавно завершилося шоу результатів національного відбору на Євробачення 2024 від України. Переможцями став дует Джері Хейл та Альона Альона. Саме вони поїдуть представляти Україну у Швеції в травні.

Зауважимо, що відбір проходив 3 лютого і в той день українці не змогли обрати представника, так як державний застосунок Дія вийшов з ладу і голосування перенесли на другий день. Сьогодні ж, о 19:05, під час шоу оголошення результатів, ведучий Тімур Мірошниченко оголосив бали від журі та телеглядачів, за сумою яких переможцями став дівочий дует.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Відомо ім'я переможця Національного відбору на Євробачення (ВІДЕО) - фото №1

Отож,  можна сказати, що результати голосування журі виявилися дещо неочікуваними. Джеррі Хейл та Альона Альона посіли друге місце, що є дуже хорошим підсумком. Меловін,  якого багато хто вважав одним з фаворитів, отримав від суддівського корпусу 9 балів, а от що стало абсолютно неочікуваністю, то це те, що перемогу судді віддали гурту "Ziferblat".

Однак, все змінило глядацьке голосування. Той таки "Ziferblat" отримав лише 8 балів. Перемогу здобула Джері Хелл та Альона Альона, отримавши 11 балів від телеглядачів, Ну а Меловін, як і випадку з оцінками журі, також  взяв дев'ятку від телеаудиторії. В сумі дівчата отримали 21 бал і цього вистачило.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як дикі танці" феєрично повернулися на сцену. Перша переможниця Євробачення Руслана яскраво відкрила Нацвідбір.