"Сувора правда...": Анна Трінчер обурилася тому, як українці поводяться з росіянами за кордоном

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Українська співачка Анна Трінчер випрацювала дієву тактику, яка допоможе уникати росіян під час перебування за кордоном. Але, судячи з усього, далеко не кожен готовий обмежувати себе у спілкуванні з людьми, що приїхали з країни-агресорки. Принаймні таких висновків дійшла сама артистка.

Так, в Stories в Instagram зірка поділилася своїми спостереженнями, які зробила перебуваючи за кордоном разом з подругою. Після того, як росія вчергове обстріляла Київ балістичними ракетами, Анна Трінчер пригадала закономірність, яка її обурила за кордоном.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами співачки, за межами нашої країни вона бачила величезну кількість українців, яких було важко ідентифікувати, адже дехто й надалі продовжує говорити російською. Ба більше, Анна була в шоці, коли зіштовхнулася з тим, що виїжджаючи за кордон деякі українці толерують росіянам, всупереч тому, що їх країна чинить терор та геноцид стосовно українського народу.

От що хочеться сказати стосовно українців за кордоном. Українці за кордоном легітимізують росіян. Вони з ними спілкуються, допомагають, дружать з ними, працюють, сплять, будують стосунки. Потім, повертаючись додому, отримують у свої домівки російські ракети. Отака сувора правда. Сподіваюся, хтось подивиться, знайде у своїй розповіді себе і зробить висновки,

– поділилася думкою Аня Трінчер.

"Сувора правда...": Анна Трінчер обурилася тому, як українці поводяться з росіянами за кордоном - фото №1
Фото: instagram.com/annatrincher_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що відпочинок Анни Трінчер на Балі виявився не таким вже й казковим. Адже за короткий термін артистка двічі захворіла та навіть опинилася під крапельницею .