"Ми не знаємо, як вони й що вони": Віталіна Біблів розповіла про родичів, які живуть в окупації (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Українська акторка театру та кіно, володарка Національної премії "Золота Дзиґа" Віталіна Біблів приголомшила фоловерів зізнанням про те, що її родичі досі проживають в окупації. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це вітчизняна селебритіс розповіла в інтерв'ю для YouTube каналу Аліни Доротюк. Зокрема, Віталіна зізналася, що має родичів в росії, які називають її нацисткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Окрім того, 43-річна зірка кіно зауважила, що окрім родичів з рф, у неї ще є рідня на окупованих територіях. Річ іде про дядька та тітку, які мешкають у тій частині Херсонської області, яку, на жаль, контролює росія.

У мене тьотя й дядя в окупації вже більше року. Велика Лепетиха Херсонської області. З ними немає зв’язку вже майже два тижні. Ми не знаємо, як вони й що вони,

- зі сльозами на очах констатувала Віталіна.

Крім того, Біблів зазначила, що припинила своє спілкування з родичами в росії. Віталіна також додала, що для неї не існує  "хороших росіян".

Одна виїхала з росії, я досі з нею спілкуюся. З іншими (росіянами) я припинила (спілкування). Про що можна говорити. Так, у нас було прекрасне минуле, але таке сьогодення. Для мене немає "хороших росіян".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як популярна акторка Цимбалару висловилася про росіян під час свого відпочинку у Єгипті. Вона була вкрай не задоволена.