Василіса Фролова показала, як відсвяткувала день народження за кордоном (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Популярна українська телеведуча Василіса Фролова, яка показала фоловерам свого коханого,  святкує свій 46-ий день народження. Свято телеведуча відзначила у колі близьких та рідних в Дубаї. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зауважимо, що Фролова наразі мешкає в Об'єднаних Арабських Еміратах. Туди вона переїхала після широкомасштабного вторгнення рф на територію України.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, іменинниця на свої офіційній сторінці в Instagram розповсюдила кілька світлин зі святкувань. Як бачимо з кадрів, в день свого народження вона приміряла ефектну блискучу сукню. Щодо зачіски, то Вася зібрала волосся у тугий хвіст, а голову прикрасила блискітками. Загальний образ ведуча доповнила сережками.

З новим роком мене. Бажаю собі будь-якої миті знаходити вміння бачити щастя. Залишатися дитиною і при цьому не втратити адеквату. Фільтрувати головне і нарешті правильно розставити грьобані пріоритети. Відчути дім,

- привітала себе Василіса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Василіса Фролова розбурхала мережу резонансною заявою.  Зірка переконана, що громадяни, які виїхали з України через війну, мають "тяжку долю".