"Поки нехай працює": Полякова чесно зізналася, чи фінансує музичні потуги доньки (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Виконавиця Оля Полякова
Фото: instagram.com/polyakovamusic

Зіркова мама назвала умову, за якої фінансуватиме кар'єру доньки

Знаменита українська артистка Оля Полякова, яка завела собі двійника, що допомагає заробляти їй більше коштів, вразила своїм зізнанням відносно її участі у кар'єрі старшої доньки. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це артистка розповіла в інтерв'ю у програмі Люкс ФМ. Відтак, варто зазначити, що її старша донька Маша є не тільки блогеркою, а і початкуючою співачкою. Вона ще три  роки тому заснувала рок-гурт . До того ж, нещодавно цей колектив виступав в Одесі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Отож, Оля зазначає, що поки що не допомагає своїй доньці у питаннях просування музики. Вона наголосила, що така допомога з її боку можлива лише тоді, коли Маша досягне якогось вагомого успіху, до прикладу якщо назбирає велику кількість переглядів у Tik Tok.

Це велика помилка вважати, що кар'єра – це великі гроші. Доки я так думала, доти мій чоловік ставав біднішим. Тільки я перестала так думати, я почала заробляти сама. Тому що артисти повинні усвідомити одну річ: без хітового треку не буде жодної кар'єри. Так, це дуже дорогий бізнес. Те, що починається потім, і кліпи, і костюми, і утримання колективу… Але без суперхіта ти нікуди не залізеш. Тому Маша це знає і пише, пише музику. Як залетить у неї щось в Тік Тоk хоча б на 10 млн переглядів от тоді мама вже подумає, чи допомагати донечці. А поки нехай працює.
-  зазначила Оля.

 Маша ж заявила, що їй не дуже подобається радитися зі своєю зірковою мамою відносно написання тієї чи іншої пісні. Вона резюмувала, що досить рідко звертається до Олі за порадами.

Я не дуже люблю запитувати у мами поради, тому що тоді моя ідея буде не авторською. Але іноді я запитую як зробити гармонійний перехід чи ще щось технічне.
-   пояснила Маша.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Маша Полякова розповіла про найдорожчий подарунок від батьків. Окрім того, дівчина розсекретила свої заробітки.