Таким ви його ще не бачили! Як Зібров виглядає без вусів (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Павло Зібров
фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Артист за життя двічі голив свої вуса

Знаменитий український співак, головний вусань країни Павло Зібров, який відповів за якої умови збриє свої знамениті вуса, вкрай рідко демонструє своїм фоловерам кадри, на яких його можна побачити без цього атрибуту зовнішності. Подробиці - в нашому матеріалі.

Це сьогодні ми знаємо Зіброва, як секс-символа свого часу. Він носить густу чорну шевелюру та такі ж самі вуса. Бо навіть у співака є пісня про них (“Вуса-Бренд”).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Раніше ж, у часи юності, коли Павло Миколайович був нікому невідомою людиною, він не носив вусів. Сам же артист, як повідомляє видання Главред, говорив, що за життя позбувася них два рази.

Перша історія пов'язана із службою армії. Тоді молодий Павло був вимушений поголити вуса, адже так було прийнято робити. Інша історія, пов'язана з вусами Зіброва, датується дещо пізнішим часом. Відтак, коли артисту було 35, він вирішив, що найкращий спосіб зустріти Старий новий рік наодинці - це збрити вуса, на знак змін перед новим роком у житті.

Дружина співака саме гостювала у своїх батьків, але коли повернулися додому, то не впізнала чоловіка, який зустрічав її з потяга. В підсумку, вона виселила його жити на кухню поки не відростуть вуса. Вочевидь, зараз ми не зможемо побачити Зіброва наших часів без вусів, але ми можемо подивитися старі архівні світлини, на яких ще юний Павло позував не знаючи того, що то були чи не останні світлини, на яких він без вусів.

Молодий Павло Зібров
Колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov
Молодий Павло Зібров
Колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Павло Зібров розсекретив розмір своєї пенсії. Артист думав, що вона буде більшою, але сталося не так, як гадалося.