"Тобі Олег, я руки не подала б": Полякова розповіла, що сталося між нею та Винником

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Оля Полякова
Фото: / instagram.com/polyakovamusic

Артистка зазначила, що зірковий колега підставив її

Відома українська співачка Оля Полякова, яка нарвалася на жорстку критику після релізу нового кліпу, відверто зізналася, кому з представників українського шоу-бізнесу не потисла би руки. Як виявилося, цим артистом став її колишній колега по телешоу “Х-фактор” Олег Винник. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Полякова повідомила виданню Times of Ukraine, що має зуб на Винника. При цьому, зірка зазначила, що не стала тиснути йому руку не через те, що він покинув Україну і зараз проживає в Німеччині.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Причина такого ставлення Олі полягає у тому, що свого часу вони з Олегом мали дуетну композицію “Длинноногое счастье”, під яку одна з престижних компаній виділила їм доволі чималу суму на кліп, який вони встигли відзняти. Річ іде про 150 тисяч євро. У зв'язку з війною все це довелося згорнути. До речі, Полякова зробила з композиції свій трек “Чарівні очі”, але ж питання виділення коштів лишилося відкритим і з цим та компанією, яка їх виділила, наразі Оля змушена розбиратися самотужки. Винник же самоусунувся.

Оля Полякова і Олег Винник
Фото: instagram.com/polyakovamusic
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Оля Полякова звернулася до доньки, яка вкотре потрапила на лікарняне ліжко. Зірка зазначила, що надзвичайно важливо піклуватися про своє здоров'я з молодого віку.