Хвора на COVID-19 Ксенія Мішина показала, як насправді проводить час на лікарняній відпустці (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Акторка Ксенія Мішина
Фото: misha.k.ua / Instagram

Акторка не падає духом, незважаючи на хворобу

Популярна Українська акторка Ксенія Мішина, яка захворіла на COVID-19, чесно показала своїм фоловерам, як проводить вільний час на лікарняному. Подробиці - в нашому матеріалі.

Зокрема, Ксенія розповсюдила у себе в Instagram короткий ролик. З нього бачимо, як Мішина позує перебуваючи вдома у Києві у дворівневій квартирі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Ксенія вирішила потішити своїх підписників та зняла ролик на тему, як вона очікувала провести час на лікарняній відпустці, і як насправді вона його проводить.

У першій частині відео акторка позує, підстрибуючи та спускаючись сходами, читає, сидячи на підвіконні, смакує мандаринами. Продовження ролика виглядає не таким веселковим та показує реальність того, чим насправді займається зараз Мішина. Відтак, ми бачимо, як вона розпатланим волоссям намагається дійти до раковини задля того, аби випити води і потім знову повернутися до ліжка під теплу ковдру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Ксенія Мішина неочікувано стала блондинкою. Загальний образ акторки вийшов максимально неочікуваним для шанувальників.