Шуба та багато шкіри: Джей Ло здивувала сміливим луком

Новини шоубізнесу
694
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дженніфер Лопес
Фото: instagram.com/p

Одна з підписниць зірки розкритикувала селебритіс за її образ

 Легендарна американська виконавиця та акторка Дженніфер Лопес, яка зачарувала сукнею на презентації фільму, здивувала шанувальників черговими світлинами, які вона зробила у вбиральні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відповідні кадри 54-річна селебритіс розповсюдила у себе в Instagram 27 лютого. Як бачимо, Дженніфер одягла для фото бежеву спідницю та коричневу шубу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Загальний лук Джей Ло доповнила сумочкою, а також туфлями-човниками.Відповідну кольорову гамму артистка теж витримала. До речі, зірка не стала вказувати, з якого саме матеріалу зроблені її речі. Цікаво, що переважна більшість фанів тепло прийняла новий лук Лопес. Однак, одна з коментаторок припустила, що речі зірки зроблені із тіл вбитих тварин.

О, Джей Ло, я твоя фанатка, але шуба?! Шкіряне вбрання і сумка зі шкіри алігатора? Скільки тварин потрібно вбити, щоб заявити про себе в моді?" Висловлювання зібрало 198 "лайків.
-зауважила фоловерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дженніфер Лопес анонсувала великий тур. Для артистки ці гастролі стануть найбільш масштабними за останні п'ять років.