Адель скасувала свої концертні шоу на наступний місяць через серйозну хворобу: деталі

Новини шоубізнесу
1 066
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Адель
Фото: instagram.com/adele

Березневі шоу, які запланувала артистка, тепер не відбудуться

Знаменита британська співачка Адель, яка публічно підтвердила, що вийшла заміж вдруге, повідомила, що була вимушена скасувати свої концертні шоу, які запланувала на березень. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це зірка розповіла у себе в соцмережах. Вона заявила, що причини такого рішення стала хвороба. Відтак, нещодавно у 35-річної знаменитості були серйозні проблеми зі здоров'ям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Згодом Адель відчула, що їй стало краще, і вона повернулася на сцену, але, вочевидь повністю не відновила своє самопочуття. Хвороба знову проявила себе та неабияк вплинула на голос артистки. Знаменитість зізналася, що лікарі застерігали її та радили стежити за своїм здоров’ям. Як підсумок, їй довелося скасувати всі концерти, які мали б відбутися у березні цього року.

Однак, прихильники можуть не хвилюватися, адже виступи Адель, так чи інакше, відбудуться. Просто це станеться дещо пізніше. Зокрема, артистка сама повідомить, коли буде готова заспівати для своїх фанів.

Я повернулася на сцену, хоча не відновилася після хвороби, і тепер я знову хвора. На жаль, це вплинуло на мій голос. І тому за наказом лікарів у мене немає іншого виходу, окрім як повністю відпочити,
- підсумувала селебритіс.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як співачка Адель змусила свого коханого підписати шлюбний контракт. Безумовно, артистка зробила це через те, що їй є що захищати, якщо ситуація дійде до судового засідання.