Ведуча "МастерШефа" Тетяна Літвінова зізналася, скільки заробляє під час війни (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
895
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Кулінарна експертка Тетяна Літвінова
Фото: instagram.com/tanita_litvinova

Кулінарна експертка назвала, що саме є джерелом її доходу

Ведуча, блогерка та кулінарна експертка Тетяна Літвінова, яка потрапила під крапельницю у лікарні, розповіла про рівень свого заробітку на місяць. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 48-річна кулінарка дала інтерв'ю популярному ютуберу Славі Дьоміну. У процесі бесіди була піднята тема заробітку Літвінової.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Тетяна звикла рахувати свої доходи, щоби знати, що вона покриває всі необхідні потреби. Відтак, вона зізналася, що заробляє близько 5 тисяч доларів. Окрім того, ведуча МастерШефа додала, в який саме спосіб їй дістаються гроші. Отож, як стало відомо, Літвінова займається власним бізнесом та розвиває його через соцмережі. Це такий собі інтернет-магазин з товарами для кухні та дому.

Діджитал мій, інтеграції рекламні… Я заробляю суто на цьому. Не можу сказати, що я себе позиціоную як лідер думок, але є деяка експертність. Нещодавно шукала, де б ще можна заробити, бо рекламні інтеграції непостійні у країні, яка воює, – відкрила інтернет-магазин. Там у мене є девайси, побутова техніка, безліч речей, необхідних саме на кухні, дому, побуту. Йому тільки два-три місяці, ще навчаюся,
- пояснила Літвінова.

Дивитися з 1:44:20

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зізналася, чим заробляє на життя. Як виявилося, нова кохана колишнього чоловіка Ані Лорак ніде не працює.