"Квартири більше немає": Катерина Тишкевич відреагувала на ракетний обстріл Одеси та повідомила, що було знищено будинок її знайомої

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Катерина Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

Неподалік будинку, який знищили росіяни, знаходилася школа

Популярна Українська акторка Катерина Тишкевич, яка зізналася, чому стала пацієнткою психлікарні, відреагувала на терористичну атаку рф на Одесу, яка сталася 2 березня. До речі, Тишкевич сама родом з Одеси.

Отож, у себе в Instagram Stories знаменитість розповсюдила кадри зруйнованої 9-поверхівки. 29-річна акторка повідомила, що шахед, який влучив у будинок, зруйнував квартиру її знайомої.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зауважимо, що неподалік цього будинку (400 метрів) знаходилася школа, де навчалася зірка. Символічною є розповідь Тишкевич про те, що її мама зранку купувала хліб у кіоску, а потім у продавчині, яка їй його продала, зруйнували житло.

Квартири Ірини більше нема. Моя знайома, дівчинка з паралелі. Вдома були мама і брат, які вперше за війну вирішили спуститися вниз (в укриття). Це врятувало їм життя. Це будинок в 400 метрах від моєї школи. І в 300 метрах від будинку моїх батьків. Мама сказала, що зранку купувала хліб у кіоску, а влучило якраз у будинок цієї продавчині. Жінку трусило, загиблі її сусіди.
- підсумувала Катерина.
Катерина Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
Катерина Тишкевич
Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Катерина Тишкевич зізналася, чи буде подавати до суду на лікарню, після якої в неї трапився сепсис. Зауважимо, що акторка не хоче звинувачувати якусь конкретну людину.