"Я знову щасливий": В'ячеслав Узелков показав, як його кохана зустріла його після лікарні (ФОТО)

Новини шоубізнесу
830
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

В'ячеслав Узелков
Фото Instagram uzelkov_official

Спортсмен заявив, що наразі готується до третьої операції

Відомий український спортсмен, екс-інтерконтинентальний чемпіон світу з боксу В’ячеслав Узелков, якому зробили операцію, показав, як повернувся додому з лікарні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, у себе в Instagram Stories Узелков розповсюдив світлину. На ній видно, що спортсмена вдома зустрів його чотирилапий друг, який дивився просто об'єктив камери.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Однак, окрім нього, на повернення В'ячеслава чекала його нова обраниця, яка тримала пса на своїх руках. Цікаво, що собаку В'ячеслав своїм шанувальникам показав, а от дружину розмив за допомогою фільтра. Зробив це В’ячеслав тому, що не хоче афішувати особисте життя, щоб зберегти своє щастя в тиші.

Я повернувся і мене чекають двоє: Він і Вона. Я знову щасливий,
- замилував підписом фітнес-тренер.
Сторіс В’ячеслава Узелкова
Фото: instagram.com/uzelkov_official

Окрім того, знаменитий спортсмен зазначив, що він продовжує своє лікування. В'ячеслав також поділився, що його лікування продовжується. Зокрема, наразі він готується до третьої операції. Вона пройде у вінницькій лікарні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як В'ячеслав Узелков зізнався, що причиною його потрапляння у лікарню став спорт. Ексбоксер зауважив, що професійний спорт - це інвалідність.