"Було відчуття, ніби відкидаю копита": Юлія Верба підхопила серйозну хворобу на круїзному лайнері (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 019
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогерка Юлія Верба
Фото: instagram.com/verbaaa.verbaaa

Блогерка зазначила, що таке самопочуття в неї вперше

Знаменита українська блогерка Юлія Верба, яка нарешті показала свого нареченого , неабияк розхвилювала фоловерів. Блогерка зізналася, що потрапила в лікарню. Подробиці - в нашому матеріалі.

На своїй офіційній сторінці в Instagram медійниця розповсюдила пост, в якому показалася на лікарняному ліжку. Знаменитість повідомила, що для неї це був найщасливіший день, так як вона отримала заповітну “синю галочку” ( позначка, яка підтверджує автентичність і офіційність облікового запису в Instagram ), про яку мріяла понад сім років. Однак, стан здоров'я Верби, яка наразі знаходиться на круїзному лайнері, став геть поганим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося у Юлії розвинулася морська хвороба. Відтак, цього дня на неї чекало не святкування синьої галочки, а ретельне лікування.

Instagram дав мені синю галочку. Я мріяла про це сім років! Щоправда, така новина співпала з жахливим отруєнням та морською хворобою на круїзному лайнері, що я аж вперше в житті прийшла капатись, бо було відчуття, ніби відкидаю копита. Але я все одно дуже щаслива,
- поділилася Верба.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Юлія Верба зганьбилася своїми географічними “знаннями”. Блогерка запевнила, що Крим - це Донецька область.