"Коли вже, бл*ть, до вас дійде"? Андрій Бєдняков дорікнув українцям, які досі слухають російську музику (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Андрій Бєдняков
Скриншот з інтерв'ю Андрія Бєднякова

Шоумену вже несила бачити подібні витівки від українців

Популярний український телеведучий та шоумен Андрій Бєдняков, який дав гідну відповідь російському музиканту, солісту гурту “Звєрі” на те, що той приїхав на окупований Донбас, обурливо звернувся до українців. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, на своїй офіційній сторінці в Instagram Stories телеведучий розповсюдив пост, в якому розкритикував українців, які досі продовжують слухати пісні російських артистів. 36-річний шоумен не розуміє, чому українці публікують сторіс мирного життя під російську музику.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Андрія це дуже обурює, адже більшість виконавців, яких до сих пір, так чи інакше слухають в Україні, підтримують цю війну. Своє звернення Бєдняков поширив на фоні нещодавньої атаки російської армії на Одесу.

Знову зайшов до випадкових людей в сторіз. Те саме запитання: скільки можна виставляти сторіз під русняву музику? Вам нема більше під яку музику постраждати за кермом? Чи показати ваші букети з троянд у відрі? Чи покурити кальян, випадково тримаючи його саме тією рукою, де у вас "Rolex"? Коли вже, бл*ть, до вас дійде? Більшість ган*о*ів, яких ви слухаєте, підтримують цю війну. Або засунули язики в ср*ки і сидять,
- наголосив шоумен.
Допис Андрія Бєднякова
Фото: instagram.com/biedniakov
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо раніше ми писали про те, як українські зірки відреагували на російську атаку дронами по Одесі. Вітчизняні селебритіс вкотре продемонстрували єдність у засудженні дій ворога.