Дворазова переможниця Євробачення Лорін виступить на фестивалі російського олігарха: що відомо

Новини шоубізнесу
803
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Лорін
Фото: LOREEN/Instagram

Співачка поки що не коментує свою участь у фестивалі

Дворазова переможниця міжнародного пісенного конкурсу Євробачення, популярна шведська співачка Лорін, яка вразила громадськість щемливою композицією про кохання , виступить на фестивалі, організатором якого є відомий російський олігарх, який підтримує війну в Україні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, дійство відбудеться у столиці Азербайджану (Баку). Зокрема, на офіційній сторінці незалежного блогу про Євробачення в цій країні говориться, що Лорін таки виступатиме в Азербайджані.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, для порівняння зірок, які з'являться на фестивалі, зазначимо, що серед знаменитостей, на сцену вийдуть ті, які підтримують політику володимира путіна по відношенню до України. Мова йде про Еміна, Ані Лорак та багатьох інших путіністів.

Дворазова переможниця Євробачення Loreen приїде в Баку з концертом. Loreen входить до числа співаків, які виступатимуть на Dream Music Fest 2024 у Sea Breeze,
- говориться у пості.
Співачка Лорін
Фото: instagram.com/songfestival.azerbaijan'"; Скриншот

Зазначимо, що вищевказаного олігарха звуть Арас Агаларов. Він є відомим підприємцем в Азербайджані та рф. Чоловік неодноразово заявляв, що кращого президента ніж путін немає у світі.

Однак, варто зауважити, що поки що участь Лорін у цьому музичному дійстві не є офіційно підтвердженою. Співачка замовчує це. Цікаво, що ще рік тому вона говорила, що любить Україну. Відтак, буде дуже дивно, якщо вона співатиме для путіністів і разом з путіністами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Меловін відповів, чи прийде ще раз на нацвідбір на Євробачення. Перед відповіддю артист трохи задумався.