Дмитро Дікусар розповів, як його змінила війна за два роки служби

Новини шоубізнесу
934
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Дмитро Дікусар
Фото: Дмитро Дікусар / Facebook

Хореограф зауважив, що сама війна теж неабияк змінилася

Популярний український хореограф Дмитро Дікусар, який на початку широкомасштабного вторгнення російської армії став добровольцем, та який поділився своїми планами після перемоги України у війні, розповів, як цей складний час змінив його світогляд. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, 6 березня Дмитро розповсюдив на своєму Facebook нову світлину. Танцівник зауважив, що цей кадр було зроблено під час пресконференції Української ліги ветеранів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

38-річний Дікусар зазначив, що це перший захід за два роки, на якому він був присутній. Артист відмітив, що не жалкує про свій вибір стати з перших днів на захист батьківщини.

Сьогодні два роки, як я повністю перейшов на "військові рейки". Чи думав я тоді, що війна так затягнеться? Ні! Чи жалкую я про свій вибір? Теж ні! Безперечно, накопичилася втома, іноді здають трохи нерви, але спогади про загиблих товаришів і віра в перемогу добра над злом дає поштовх рухатися і не зупинятися", – написав він. Ми теж не залишаємося попередніми. "Постійні зміни – тактика, яку не перемогти", – десь почув я нещодавно. Тому рухаємося далі, любі українці, і не ведемося на "дешеві" маніпуляції, що мають намір нас роз'єднати й ослабити! Краще помолимося за полонених, поранених і вшануємо полеглих героїв! І продовжуємо працювати,
- написав танцівник

Окрім того, Дмитро заявив, що інколи йому не вистачає улюблених танців. Дікусар навіть пригадав, як до його звертається командир та іноді каже, щоб він танцював

В певні моменти командир каже мені: "Танцуй, танцор! І я "танцюю"...
– підсумував хореограф.
Дмитро Дікусар
Фото: facebook.com/dikusar/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Дмитро Дікусар назвав головні розчарування за два роки війни. Хореограф розповів про свою особисту трансформацію під час війни.