"Той момент сильно вразив": Фагот розповів про смерть близької людини у перші дні війни

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Фагот
Фото: instagram.com/fahot/?hl=ru

Артист брав участь у звільненні сіл Київщини

Популярний український співак соліст ТНМК Фагот Олег Михайлюта який зізнався що колись кинув дівчину, коли дізнався що вона була вагітною розповів про особисту втрату на війні. Подробиці - в нашому матеріалі.

Михайлюта зізнався, що зіткнувся із жахом та пекельним болем війни тоді, коли втратив близького побратима. Отож, із самого початку повномасштабного вторгнення артист доєднався до добровольчого руху “Реванш”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Пізніше, вже в його складі Михайлюта допомагав звільняти від російських загарбників села Київщини. Саме ці моменти з його життя запам'ятається йому назавжди.

Ніколи не забуду перші втрати в батальйоні. На Лук'янівці наші пацани зайняли позиції, але ворог почав вибивати. Ми приїхали на місце, в закривавлений окоп. Той момент сильно вразив... Адже із загиблим я ще зранку снідав, а ввечері його вже не стало,
- розповів музикант в інтерв'ю виданню Gazeta.ua.

Окрім того, Михайлюта пожалівся на поведінку деяких країн стосовно України. Зокрема, йому не подобається, що останнім часом Польща поводить себе не дуже добре.

Наприклад, поляки, які зараз своїми протестами перекривають Україні кисень. Чесно, я тут себе сильно стримую, щоб не набажати їм того, що переживають українці,
- резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий український музикант Фагот розповів, як побився з російським співаком Сергієм Звєрєвим. Артист здивував своєю розповіддю про безпорадного Звєрєва.