Відомий український музикант Фагот розповів, як побився із російським співаком Сергієм Зверєвим (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Один з учасників українського гурту ТНМК, який презентував соціальний проєкт "Вдома", присвячений поверненню українців, заявив, що свого часу побився з гламурним пропутінським артистом Сергієм Зверєвим. Олег Фагот Михайлюта в деталях розповів подробиці інциденту.

Про це музикант повідомив в інтерв'ю для ютуб-проєкту  ТСН.uа "Наодинці" . Зокрема, Фагот згадав, що бійка сталася на вечірці Наталії Могилевської.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Саме там, з-поміж відомих артистів був і росіянин Зверєв. Отож, причиною прикрого інциденту стало те, що "король гламуру" не належним чином висловився про колегу по гурту ТНМК та хорошого друга Фагота Фоззі. Олег не витримав та відповів Сергію на образи товариша.

Була вечірка у Могилевської, ми нормально розслабилися, Новий рік все ж. А тут виходить Звєрєв на сцену... А я пам'ятаю, що він до цього в якомусь шоу, де взяли наш кліп, у своїй манері щось до Фоззі причепився, що він має якийсь поганий вигляд. Після того, як він закінчив виступ, я спокійно пройшов охорону і заходжу в гримерку, він нахилився, щоб пудру змивати, а я його взяв за шию і тримав. Він смикався, а я йому розповідав, що потрібно поводитися нормально,

– розповів музикант.

Окрім того, Михайлюта зізнався, що того вечора йому довелося мірятися силою і з директором російського виконавця. При цьому, Зверєв від переляку просто забився в кут.

Я знову підійшов до нього, він зрозумів, що пахне смаженим, і вибачився,

– підсумував Фагот.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Брітні Спірс відверто розповіла про драму з Тімберлейком. Окрім того, артистка написала про це у своїх мемуарах.